There´s nothing else I can say.

På grund av vissa omständigheter kommer denna blogg hamna i en form av paus, jag kommer självklart fortsätta uppdatera som vanligt, men dock ingenting från min egen vardag eller något från mitt eget liv. Så istället kommer kommande inlägg endast handla om saker som inte har med mig att göra, t.ex. sex, relationer och övriga frågor. Dock kommer ett inlägg om i lördags att dyka upp, men utöver det nada från mitt eget liv.

Som det känns nu är min hjärna så överarbetade att det mer och mer går mot substansen potatismos. Det jag skulle behöva nu är en stor jäkla öde ö, ett proppfullt kylskåp och en handfull skara människor. Resten av världen kan fortsätta snurra så länge jag har dessa saker!

ps. jag vet att jag kan vara elak, jag har vid flera tillfällen planerat och genomfört vissa saker som kan klassas som elaka, några av sakerna med flit, och andra inte. Men att jag medvetet skulle såra och vara elak mot en som står mig nära, det är så skrattretande och så elakt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

puss puss//en lycklig caro<3
8 kommentarer
Erniee

Nä förstår, inte kul att bli busted via ens blogg..

Erniee

Nä förstår, inte kul att bli busted via ens blogg..

Ernie

Nä förstår, inte lätt när man blir busted av sin egen blogg...

josefine

gumman! är din mobil knasig? jag kommer ner till stan på torsdag och är nere hela helgen. hinner vi ses? vore supermys. maila! josefine[email protected] eller på fejsan! puss från owe

Sanna

<3!

Anonym

w0ot!

Ida

Men jag vill ju höra om ditt liv! Du skriver så bra:)

em

vad jasg inte förstår är hur du skriver att du medvetet gjort en del dumma saker med flit(?!), men det var inte för att såra?! hur g¨r det ihop`?? dessutom låter det lite som att du är ett offer? :p det är du väl ändå inte?¨hade allt som hänt skötts snyggare hade vi inte behövt hamna i den h'r situationen och det är faktiskt inte vi som har betett oss fel genom att undanhålla information osv. sen har vä'l jag varit lite extra argsint, men du vet ju hur jag är .. Men aja. hare så kul på¨valborg, det ska vi andra ha iallafall! pusspuss



btw jag tkr absolut inte att du ska sluta blogga om ditt liv pga detta. forts'tt som innan din blogg är bra :)