sexualupplysare och bokälskare

theres nothing else I can say.

Publicerad 2009-04-05 21:25:39 i min vardag,

Storstädningen gick bra, så pass bra att vi blev sams samtidigt som alla rum numera är fullständigt fläckfria och inte ett enda litet hårstrå så långt ögat når - superskönt! Det enda som är kvar att göras nu är lite målning, samt ställa alla möbler på rätt plats. Just nu har vi skurit av matrummet på mitten och gjort som en liten laburint med mina tre bokhyllor i mitten av rummet. Lite snyggt och modernt sådär...
Det blev en tidig middag framför Arkiv X, lite sex och sen åkte vi och storhandlade med Sanna! Hon var inte här under allt, utan kom precis när vi var klara, så snygg timing där! ;) Resten av kvällen har vi kikat lite på Matrix, jag har bakat och vi har planerat lite inför sommaren + tusen andra väldigt spännande saker. Någon mer än jag som tycker väldigt mycket om vår lilla trio? :)

Nu måste jag jobba en liten stund, mer om det alldeles strax! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela