sexualupplysare och bokälskare

tisdag.

Publicerad 2009-04-14 23:01:46 i min vardag,

Somnade löjligt tidigt igår, vilket resulterade i att jag under hela natten med jämna mellanrum vaknade av älsklingen, drömmar eller inbillade ljud. Så man var lagom pigg imorrse. Jobbet gick fort, och jag hade gjort en lyckad stängning sist, så jobbet stod kvar. Direkt efter jobbet mötte jag upp syster, gick lite vilse innan vi slutligen kom fram till bion där syster kirrat fribiljetter till! Mer om filmen kommer om en liten stund.
Just nu sitter jag, älsklingen och vickepicke i aba, jag kom i mitten av "I´m a legend", och sen dess har vi sett Arkiv X och en skittråkig match som jag läste suduko under :)

Planerna inför sommaren ser en aningens ljusare ut, och jag har redan börjat göra upp en liten resplan i huvudet, men mer om det senare... ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: JOSEFINE

Publicerad 2009-04-14 23:18:07

god natt :D

Postat av: JOSEFINE

Publicerad 2009-04-14 23:29:22

tack :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela