sexualupplysare och bokälskare

to the country.

Publicerad 2009-04-13 13:09:39 i min vardag,

Äntligen klar med tvätten, och om man bortser från den lilla petissen där jag och torktumlaren inte riktigt kom överrens så gick det hela superbra! Alla kläder är rena och fina, och som nödlösning har jag helt enkelt spridit ut alla kläder över längeheten, underkläderna ligger i sporadiska små högar övar hela vardagsrumsmattan, tröjor och dylikt över matmöblerna och lakan över dörrar - tada!

Nu ska jag göra mig iordning på några min innan jag ska möta upp syster + man för att åka ut till landet! Som vanligt lyckades jag glömma bort lilla pappa, som ringde för 30 min sen för att fråga vart jag tagit vägen. Så nu måste jag göra mig iordning på direkten. Och har jag tur så är HT fortfarande kvar i stan när jag är på väg tillbaka från min blixtvisit till landet!

puss puss//en lycklig caro<3 

Kommentarer

Postat av: Ellen

Publicerad 2009-04-13 16:19:51

Å vad mysigt med landet, idag är en perfekt landet-dag. Inte fruktansvärt svettvarmt och myggen har inte vaknat än. Puss!

Postat av: Sofia

Publicerad 2009-04-13 16:44:03

tråkigt med tvätt, tur att man har en mamma som gör det åt en (A) haha, :DHar frågestund just nu i bloggen, kom gärna dit och ställ en fråga! :)

Postat av: I S A B E L L A ♥

Publicerad 2009-04-13 19:08:06

Skicka massa bilder bara så kan jag isåfall se vad som passar ihop bäst sen:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela