driving one of your cars!

Kom precis ihåg en mardröm jag hade inatt, och jag minss att jag vaknade med panikkänsla och magont. I drömmen körde jag en stor budbil eller lastbil, och precis när jag ska sakta ner inför ett övergångsställe, så svänger jag till och tror att jag bara ska snudda en bil vid trottoarkanten vid höger om mig, men istället totalmosar jag den, så att den trycks ihop mot två andra bilar! Folk skriker, det är panik, folk springer omkring, jag flyr från bilen, eller snarare hoppar ut i farten och tror att ingen ska se att det var jag som körde! Jag gömmer mig och försöker inte se alla som skadats under kraschen. Men till slut får jag nog och ger upp, säger till en poliskonstapel att det var jag som kört bilen!

Och sen tog drömmen slut, usch! Får magont bara av att tänka på hur mycket skada man kan orsaka med en liten bil! Nej, jag ser det som ett tecken på att fler körlektioner ska bokas in o mer teori ska läsas.
Nu ska jag ut i solen och njuta :)

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Sophia

Kan det vara så att det här är en kombo av att du ska jobba med sanna/budbilar och att du ska övningsköra mycket nu!! haha... =)