drömmar

Vaknade nyss, helt jäkla utmattad av tusen jäkla drömmar på en och samma natt. Nedan kommer en snabb sammanfattning av alla drömmar:

Dröm 1 - älsklingens fanns med i bilden och vi var ett par, nästan alla jag känner var på ett stort nöjesfält eller marknad. Och jag hade i princip en affär med en av killarna där, vi kysstes aldrig, utan vi bestämde plats hela tiden där vi kunde vara för oss själva, kramades och sa fina ord till varandra, smektes lite och bara hade det mysigt. Sen när vi var bland alla andra så var det dessa blickar, blickar som ger sug i magen! Sen vet jag inte riktigt hur drömmen slutade, vi var bara kvar på nöjesfältet.

Dröm 2 - jag hade blivit arg över något jäkligt mycket och jag hade blivit politiskt engagerad och skulle starta en stor demonstration. Hade ordnat värsta flaket och skulle precis börja dela ut flyers när min gamla kompis kommer förbi, för han skulle tydligen vara med i tåget och demonstrera, men istället tryckte han upp mig mot lasbilsväggen och vi hångla medan alla flyers flög omkring oss i luften! Sen tog drömmen slut.

Dröm 3 - vi var ute på landet allihopa, och plötsligt har vi en mördare på plats, som är helt galen och springer omkring och mördar folk. Så jag, jennie, sanna och en till tjej springer upp till min grannes hus för att lägga oss i deras badkar med en madrass över, men dom har inget badkar. Så jag och ena tjejen trycker in oss i en garderob, och jennie och sanna i ett litet rum mittemot. Som vapen har vi små jäkla porslinsfigurer, för knivarna var i köket och där fanns det fönster överallt så mördaren hade kunnat se oss. Så vi står där och är redo att attackera mördaren när han kommer. Men tiden går och till slut går sanna och göra Margaritas som vi står och dricker, hon och jennie hänger vid vår garderob och tydligen är vi rika hemmafruar el dylikt.
Sen kommer mördaren, vi får panik o jennie och sanna försöker pressa in sig i vår garderob, men det är för trångt så dom trillar ur och går till sitt gömställe. Mördaren kommer och vi är redo med våra porslinsfigurer! När han kommer fram skriker han världens vrål, vi skriker tillbaka och sen sjunker han ner på en stol helt utmattad och säger - "jag orkar inte mer, döda mig bara "! så jag tar en blyertspenna och trycker allt vad jag kan genom hans hals så att han dör. Vi pustar ut och fnissar lite. Då öppnar han ögonen igen (fortfarande med pennan genom halsen) och sträcker sin blodiga hand mot mig, och säger Tack! - sen är drömmen slut!

Om det finns någon drömtydare tillgänglig, så lämna gärna en kommentar! :)

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Bea

Hej!

Vad hette butiken i spanien där du köpte din "I love you but I love me more" tröja?



Väldigt tacksam för svar.=)