.

Anledningen till bloggpausen + väldigt få inlägg sen den väl öppnade igen är att vi har gjort slut, eller jag har blivit dumpad! Därmed bestämde jag direkt att bloggen skulle pausas tills pulsen lagt sig och livet inte var helt jävla uppochner. Jag är fortfarande i det där stadiet då jag vacklar mellan normalt liv och tillfällen då jag vill bädda ner mig i sängen, äta choklad och gråta tills huvudvärken kommer! Vad som händer med bloggen framöver vet jag inte, just nu vet jag inte riktigt vad den ska handla om. Jag kommer iaf inte göra en repris från förra sommaren där vartenda inlägg dränktes av hjärtesorg, men jag vill samtidigt inte dölja känslor och låtsas som att allt är som vanligt. Ett krossat hjärta är inget som läks över en natt.

Planen är väll ändå att fortsätta så gått det går med att uppdatera allt och ingen om min vardag, sex, kärlek, relationer och tips. Ett litet tillägg, kommande texter om uppbrottet och som har med ämnet att göra, läs det med en nypa salt!

ps. lämna inga töntiga floskler bland kommentarerna! Vi är fortfarande vänner, inga elaka känslor existerar mellan oss och han är fortfarande min Simba<3
2 kommentarer
Anonym

Jag är inte allt för bekant med ordet "floskler", så jag hoppas att det här inte räknas som en sådan.



Ville väl bara säga att...du hjälpte mig, även fast du inte kanske vet om det, när jag blev dumpad. Så jag ville bara att du ska veta att om det är nåt, så...ja, vet jag hur du känner, även fast jag kanske är den sista människa du vill prata med, med tanke på min förmåga att göra saker värre (du lär veta vem jag är nu, om du inte redan listat ut d), men hur som...jag har andra positiva sidor också, vilka tyvärr inte alltid märks utåt i de sammanhang dom behövs, tyvärr..svårt att komma fram till min poäng här tycks d verka som...fan ring, smsa, vad som, prata med andra än bara sina närmaste kan nog va bra på sitt sett.



Vill inte få dig att tro att jag känner att jag står i någon typ av tacksamhetsskuld till dig, utan vill bara försöka visa att jag inte bara är bra på att få dåliga saker att bli värre, utan att jag också har förmågan att få dåliga saker att bli, om inte bättre, så i alla fall mindre dåliga å lättare att leva med.



Alltså...börjar tappa tråden...kort sagt; du har funnits till för mig vid flera tillfällen som en av mina bästa vänner (det där kommer jag få höra i evigheter av en viss individ i vår närhet), och jag finns till av samma anledning för dig...bara så du vet, om du av någon outgrundlig anledning skulle vilja prata med mig, trots alla mina "fuck-ups" dom senaste månaderna.



Antar att mitt namn inte behövs till det här inlägget, har du inte listat ut vem det är, så är det nog bäst att det förblir så, i annat fall så vet du vart jag finns.



Anonym

din mammas calzone