guuuuud!

Jag vill dö, är så jäkla trött att jag snart faller i bitar! Så man kan ju sammanfatta att kvällen var lyckad. Vi var först hos Ellen, tittade på hennes lilla kanin och drack drinkar, åkte sen in till söder och Balthazar! Ännu mer drinkar och prat om allt och inget. Vid ett stängde stället och jag hade blivit medbjuden till något flashigt ställe på Stureplan, men eftersom jag inte ens visste vad dom pratade om så dog idéen ganska snabbt.
Så vi gick mot tuben, och vi träffade Babben Larsson!! Under tiden jag sprang fram till henne, så hör jag Sanna mumla till dom andra "åh nej, nu kommer Caro göra bort sig igen och börja prata med henne!!" Och yes att jag gjorde! Så jäkla ball kvinna och väldigt trevlig! Bildbevis kommer upp senare idag ;)

Nu måste jag vakna till liv på något mirakulöst sätt. Jävligt dåligt att alkohol och koffein är så dålig kombo, hur fan ska jag då bli pigg? Injencera socker direkt in i blodet eller?



ps. vi har lite olika åsikter gällande om man gör bort sig eller inte om man kissar mellan två bilar på en tvärgata till götgatan! I princip ingen ser och det gick bara förbi jättefå människor. Lämna gärna en kommentar.

0 kommentarer