Ha en sexvecka!

Oavsett hur ni ligger till i ert sexliv, ni kanske har perfekt sex tre gånger i veckan på bestämda tider, eller så står det helt stilla och bara väntar på en uppåtknuff - oavsett hur läget är, gör denna vecka till en sexvecka!
En sexvecka är inte svårare än så att ni på bestämmer er för att varje dag under den kommande veckan så ska ni ha sex! Självklart ska båda vara med på det, och ni gör det för att ni vill. Men har ni då bestämt att det ska ske minst en gång om dagen, så lovar jag att det kommer sätta lite extra krydda på sexlivet!

När var eller hur ni har sexet är helt upp till er, ni kan t.ex. bestämma att det bara ska ske på kvällstid, och har då hela dagarna att kåta upp varandra via smek, kyssar, sms och annat! Eller tvärtom, det får bara ske på mornarna - gissa om ni kommer vilja somna fort om kvällarna då! 
För så länge ni har passionen och lusten inom er, kommer det komma på fram så fort förspelet börjat. Och har man en gång börjat, är det ju som sagt ganska svårt att sluta! ;)


puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Mia

Kul med lite tips! :)