lite om sex i spanien!

Jag vet inte direkt om jag skulle kalla landet mer öppet för hur de ser på sex, för jag har ännu bara skrapat på ytan när det kommer till ämnet. Men av det jag har observerat hitills, så kan man ju konstatera att de har vissa saker och är lite mer öppna på vissa plan - där vi svenskar gömt och grävt ner det istället! ;)

Exempel 1 - I vårt kvarter har vi ett horhus! Eller vi är inte helt säkra på att det är ett horhus, men stället har jämt stängd dörr, öppet nattetid och det står en skylt att man måste vara minst 18 för att få komma in. Det kan ju vara något helt annat, men vi är ändå ganska säkra på horhuset!

Exempel 2 - Det står horor längs vägarna! Vid vissa ställen ser man bilar som kört av och det står tjejer som väntar... Och på andra ställen ser man helt enkelt två tjejer som sitter vid vägen på varsin plaststol, och ibland är antingen den ena eller båda stolarna tomma...

Exempel 3 - Dom har världens bästa och superstora utbud av allt från kondomer, massageoljor och sexhjälpmedel på vanliga supermercadors! Så jäkla bra!!


puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer