Nadira som gästbloggare!

Om ni inte råkar veta vem tant Nadira är, så kan jag kort och gott säga att jag är en vän till Caro sen nästan 10 år tillbaka :D

Vi sitter här ute på balkongen och konverserar om allt och inget, bl.a. om hur jag slant med rakhyveln igår när jag skulle raka benen. Det var en stor besvikelse igår då det inte slutade blöda, men jag antog att det berodde på den spanska värmen. Men idag, så blödde det fortfarande när jag tog av plåstret. Beror det fortfarande på den spanska värmen? Jag börjar bli lite nojig måste jag ju erkänna! Jag hoppas bara att jag inte förblöder eller något, för det vore ju lite tråkigt. Men om vi bortser från att det fortfarande blöder, så har vi det underbart här nere vid medelhavet. Jag tror att jag till och med har blivit lite brun, trots att jag brukar ha svårt för det. Eller, det anser i alla fall jag. Caro har däremot lite onda aningar om att jag har "solsjuka". Det hoppas jag att jag verkligen INTE har, men man vet ju aldrig, jag är ju lite av en hypokondriker. På planet till Barcelona så trodde jag ju att jag hade fått en propp i armen. Som ni ser, jag är som en liten tant i en 19-årings kropp! Det är jag i ett nötskal!!

// Nadira
1 kommentar
Sophia

Vilken pensionär!!!!



Jo, men vi har ju 2 par olika skor. Sen har jag ju besällt strumpbyxor.. jag har ett linne i leopard, och ja.. Jag vill ju ha ett diadem oxå! Så köp det till mig. Men kanske nått armband?? Om de är fina? Så att man kan ha dem en annan gng oxå? Och inte så dyra.



Lycka till i Barcelona!