polygamist

Sitter och kollar på Big Love, och jag är så fullkomligt fascinerad över deras sätt att leva! Jag får det inte att gå ihop i mitt lilla huvud, jag tänker främst på den typen av polynom där det finns en man och flera fruar. För det första - hur lyckas mannen vara kär och älska fler än en? Och hur står man som fru ut med tanken på att någon annan älskar samma person som än själv? 
Jag försöker sätta in mig själv i samma situation, men jag blir förbannad utav bara tanken på att någon annan tjej också skulle vara kär och älska min älskling! Att jag skulle ha två andra kvinnor som skulle dela min uppmärksamhet från älsklingen, det skulle bli mord inom en vecka!

Tänk att ständigt veta om att din älskling är kär i någon annan, har sex med någon annan och har ett förhållande med andra kvinnor - och att du ska stå ut med det! Sen kommer bebisar, och ni är hela tiden en enda stor familj! 
 
Vad tycker ni om polygamister? Skulle ni kunna vara det själva, eller tycker ni att hela idén är sjuk?



Nej, för mig räcker det nog med polygamister genom att se det på tv!

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Ida

Polygami är inget för mig, vill inte att min snubbe ska vara med massa andra tjejer medan jag är i samma hus och sen tycka det är helt normalt att de får barn ihop. Nej fy...