Tillit

En av de viktigaste ingredienserna en bra relation ska ha enligt mig är tillit. Hur ska man annars kunna bygga en fin och kärleksfull relation, om man inte ens litar på varandra? Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara i en relation om jag inte litade på den andra, eller om den andra personen inte litar på mig, för hur ska det kunna gå ihop. En relation är ett samspel av så många faktorer, men spricker tilliten kan man lika gärna hissa flaggan och gå hem!

Varför det är så viktigt att man litar på varandra? - Ja hur ska det annars gå? Ska man jämt gå omkring och vara orolig för vad han/hon gör nu, misstänka och undra över vartenda steg personen tar och få magont så fort den andre får sms eller meddelande på facebook? Vem orkar leva i en sådan relation?

Hur litar man då på den man älskar? Man får helt enkelt börja i en relation med att lita på personen, och sen se - ja, kommer din pojkvän hem varje lördag morgon efter att ha satt på någon ny brud, ja då är han ett jävla as och inget att lita på. Men om du istället inte har den minsta anledningen i världen att vara orolig från början, ja var då inte det utan lita på din älskling!

Att våga släppa taget och lita på en annan människa är läskigt, svårt och kan ibland ta lång tid. Men när det väl är gjort, och man litar fullt på någon och den litar lika mycket tillbaka på en, då finns det ingen härligare känsla! Det är en sådan trygghet, och så mycket kärlek och känslor bakom detta. Så våga släpp taget och lita på din älskling, för tillit är bland det finaste man kan få från någon annan!

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
v e v v e

det var himla bra skrivet! :D tillit är verkligen viktigt i ett förhållande!