sexualupplysare och bokälskare

clueless

Publicerad 2009-12-21 22:29:22 i min vardag,

Brittany Murphy är död, 32 år gammal och jag tycker det är så jävla sorligt. Kanske inte så pass sorligt att det är värt att pryda expressens löpsedel, då det dagligen dör tusen och tusen människor världen över...
Men nu har jag äntligen kommit på varför det stack till lite i mig när Moa smsade, jag visste att jag kände någon form av band till denna kvinna. Och det stavas - Clueless!

Har ni inte sett filmen, så har ni tamigfan missat något. Denna film är en av de bästa och chicaste chicflickfilmerna genom tiderna, den har varit min favvo från att jag var ca 7 år och är ständigt att favvo i filmhyllan. Så jäkla bra, Brittany Murphy spelar i denna film den lilla töntiga tjejen Tai, som sjukt snygga överklasstjejerna Cher och Dee bestämmer sig för att göra om! Sååå jäkla bra film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela