sexualupplysare och bokälskare

det är fel på sverige!

Publicerad 2009-12-16 12:45:38 i min vardag,

Jag förstår verkligen inte vad det är för fel på svenska folket nu för tiden, har hela befolkningen drabbats av en gigantisk jävla hjärnblödning? Jag har tre solklara exempel:

1 - dom blåa går och vinner! Redan där börjar man ana att något är jäääävligt fel.
2 - Erik vinner över Calle i idol - hallå?!
3 - Körsbärslikör vinner i "rädda din pralin"!

Nejmen asså är det bara jag som blir upprörd? Här har vi tre fullkomligt stensäkra bevis på att något fel har hänt med majoriteten av svenska folket? Först blåjävlarna, sen Erik och nu körsbärslikören? Det är fel på svenska folket!!

Jag känner inte en enda jäkel som tycker om körsbärslikören! Jag snittar grovt på att jag kanske känner 300pers, och jag har inte hört en enda av dom kläcka ur sig att dom tycker om den chokladbiten. Inte ens "min kompis kompis moster"!
Jag och syrran brukade liksom kalla den biten för nödchoklad, då man om man var riktigt riktigt chokladsugen kunde bita av botten, skölja av allt körsbärskladd och sen nöjt äta upp den rena biten...
   Tror även att pappa tagit den biten en gång under min uppväxt. Men det hade nog mer med att jag redan ätit upp alla goda och han drabbades av akut sockersug. Eller så ville han leka ball och ta den allra äckligaste biten bara för att impa på sina barn...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-16 12:51:34

VA VANN körsbärslikören?!

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-16 16:43:47

Något är fel när svenska folket sympatiserar med kexchokladkärringen :D :D

Postat av: Jenny

Publicerad 2009-12-16 21:05:57

Jag är grymt chockad! Körsbär vann och ägglikör åkte ut.... ok den kanske inte är den godaste, men fan så mycket mumsigare än körsbärsäcklet :-(Morr!

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2009-12-16 21:29:05

Ja men asså jag förstår inte, hur tänker folk?! Om liksom vår pappa, som inte direkt är smalinriktad när det kommer till mat, bara tar den i nödfall, vem kan då tycka om den lilla äkliga biten?! :O

Vad det gäller ägglikör så räknar jag den till nödchokladkategorin...

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2009-12-16 21:47:22

Ja, för det är ju så jävla mycket bättre att göra en bastu där endast golvet kostar lika mycket som en vanlig lön per kvadratmeter?!- det är bara så sjukt patetiskt att dra upp det där gamla. För det är inte ens jämförbart att väga mellan en kexchoklad och en jävla bastu med springbrunn för flera dussin tusentalskronor!!! Det är fortfarande Våra skattepengar det handlar om, som du och jag kämpat och slitit ihop.

- men när det kommer till en kvinna och ett litet chokladköp, då ska det dras upp år efter år. Men när ett manligt sällskap beställer en hel jävla bastu för över 50tusen(är ej säker på korrekta summan), då får den händelsen en notis, och sen inget mer.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela