Fråga Caro

Fick en fråga om vad för typ av kondom man ska satsa på. Så här kommer mitt svar till S: När det kommer till kondomer så finns det hur mycket olika sorters kondomer som helst! Stora, små, tighta, räfflade, prickiga, röda, gröna, svarta, blåa, med lakrits/choklad/jordgubbsmak, målade som disneyfigurer, både i latex och gummimaterial. - Sjukt mycket olika sorter, så självklart kan det vara svårt att veta vad man ska välja.

Men för att förenkla det hela, överlag så funkar vilken kondom som helst på vilken kuk som helst. Alla dom med smak, olika färger och räfflade är alla för "normalstorlek". Detsamma gäller de kondomer man får hos ungdomsmottagningen.
Känner man att man går lite över snittet, dvs längre än 17cm i erigerat läge, är Okeido ett bra val. Är du däremot något mindre än snittet, så finns det kådisar även i den storleken. Men anser du dock att du är normalt byggd, skulle jag tipsa dig om att köra på i stort sett vilken som helst! Så antingen går det till närmaste ungdomsmottagning och får ett gäng där, eller så knallar du bara ner till närmaste ica/tub/mack och inhandlar där! Lycka till i kondomdjungeln och mycket njutning av det säkra sexet! ;)ps. tjejer och killar - gå för fan inte på lögnen om att han är "för stor" för att använda kondom, så att ni "tyvärr" måste skippa det.
En kondom är så pass töjbar att du kan dra den över en vuxen mans arm från fingertopparna och ner till armbågen. Samt över en vuxen människas huvud. Så träffar du någon som antagligen är längre än en vuxen mans arm, eller grövre än ett huvud - då kan du ju tro på den meningen. Ta även gärna foto och skicka beviset till mig! ;)
#1 - Jenny

Ditt ps. är bara heeeelt jävla underbart!!! Tänk att folk kläcker ur sig så mycket s-k-i-t!