decembers bästa konversation!

Följande konversation är både censurerad och citerad, men jag kan säga så pass mycket att det var jag och en väldigt nära som diskuterade det underhållande ämnet ex-kex...

C - Men va faaaan! Varför gör dom såhär? Det är ju helt stört
X - Kära Caro, se det såhär: Du går in på ica och är sugen på choklad, men istället för att ta den gamla vanliga marabou, så ser du en nyhet. Den ser inte särskilt god ut, och du vet inte om du ska chansa och ta nyheten som inte ser så god ut, eller om du ska ta den gamla vanliga klassikern. Men slutligen så tar du iaf den gamla klassikern.
C - Men det där stämmer ju inte alls överrens med verkligheten, för Vi två tar ju Alltid klassikern, vi äter ju inget annat!
X - Ja, jag vet faktiskt inte riktigt varför jag sa sådär. Det blev inge bra.
C - Nej. Det måste ju vara att man ska välja mellan något som ser lockande ut, och som man liksom gång på gång går tillbaka till, men sen så blir det en jääävligt äckligt eftersmak. Fast ändå tar man den om och om igen, fast man vet om det äckliga.
X - Jaha, typ som Jeltskin Vodka!

Hahahaha! Jag vet att förmodligen finns det ingen som fattar, då det är överdrivet internt. Men jag bara älskar att jag har någon som förstår exakt hur jag känner, tycker och tänker och som är sådär äckligt lik mig!! Love you!!<3