sexualupplysare och bokälskare

L word

Publicerad 2009-12-14 23:51:32 i Sex osv.,

Åh, jag har precis sett klart första säsongen av L Word, och herre min gud i hans lilla låda, det är så jävla fantastisk serie att man inte vet vart man ska ta vägen! Jag älskar älskar älskar denna serie!
Jag är kär i varenda rollfigur i serien och efter varje avsnitt är det ännu en liten del av mig som försöker övertyga resten av mig själv att jag ska vandra över helt till andra sidan och börja dejta Shánes och Alices!
   Det är så mycket kärlek, humor, smärta, realism, allvar, peppning, viktiga ämnen, sex och jag är så jäkla övertygad om att denna serie öppnat upp så sjukt många garderobsdörrar världen över att jag blir alldeles varm i magen bara jag tänker på det!

Vill ni ha en serie som verkligen har Aaaallt + en jäkla massa sexiga lebbscener, mycket bröstvårtor och fullkomligt klockrena dialoger som gör att man skrattar rakt ut även om man sitter helt ensam i en lägenhet - låna L word av mig! ;)

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2009-12-24 20:20:30

Serien e BÄST! Har kollat ända till 5e säsongen, och om jag inte har fel finns mer att se!

Håller med om att Shane e awesome! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela