min nemessis<3

Direkt efter att jag hade blivit dumpad så hittade jag på en bloggserie jag skulle komma att kalla "personer jag aldrig skulle dejta..." och varje inlägg skulle ta upp varsin faktor som jag absolut aldrig skulle kunna tänka mig att min partner skulle kunna ha. Det var bland annat faktorer som: moderat, kristen, vegeterian, militär, kapitalist, blå, och massa till. Otroligt mycket fördomar, förlöjligande och allmänt elaka inlägg som jag skrev i mitt huvud, fast självklart väldigt roliga.

Dock kom jag mig aldrig för att publicera något utav dom, och nu sitter jag här med en enda stor tanke - alla föreställningar och tankar om ens blivande prins är så jäkla bortkastat med tid! För när du väl träffar någon du tycker om, så skiter hjärtat fullkomligt om personen har samma politiska åsikter som du, ber fem gånger om dagen eller bara äter kaninmat. Allt logiskt tänkande försvinner och de faktorer man trodde var viktiga för ens tilltänkte partner, kan man nu i efterhand bara fnissa åt.

Själv har jag precis pussat Sterner hej då, han är på väg till en gudstjänst inne i stan med Moa. Vi är på varsin sida av den politiska stegen och jag kan räkna på en hand vad vi kommer överrens om och tusen saker vi tycker olika om. Men det spelar liksom ingen roll, vi är varandras nemessis, och det är helt phucking underbart<3

2 kommentarer
Sophia

Så fint bara!!! =)

Anonym

Nähä varför skulle man inte kunna dejta en vegetarian då:S?!