no stress.

Jag har redan börjat på ett av mina nyårslöften, ingen mer jävla stress! Jag mår dåligt bara jag tänker på att min puls är så pass ojämn att den inte går att mäta, just för att jag hela tiden stressar. Men inget mera sånt! Just nu håller jag på med det allra svåraste, att inte jäkta och springa vart jag än ska. Kan kanske låta löjligt, men senast igår fick jag "skäll" av mina blommchefer för att jag hela tiden springer istället för att gå så fort jag ska göra något...
   Så fort jag gör något eller ska någonstans så får jag ständigt påminna mig själv om att trappa ner, kunna gå så att jag kan andas lugnt och inte hela tiden springa fram. Och ja, det är jääävligt jobbigt men jag ska banne mig klara det.

Jag har alltid varit en stressad person, både på gott och ont. När det kommer till skoluppgifter så jobbar jag som allra bäst med lite flås i nacken, detsamma gäller under vissa jobb. Men i övriga vardagen slutar det oftast med att jag blir trött, grinig, glömmer bort saker och trippelbokar så fort jag ska göra något.
   Men nu har jag besämt mig, år 2010 ska bli ett lugnt och bra år. Ingen mera stress och press, varken min kropp eller mitt psyke kommer klara det annars.

Så älskade vänner och familj, från och med idag har jag även planeringsstopp - jag har inte ens fått min nya kalender, och jag har redan två fullklottrade papper med saker som jag ska in i kalendern så fort jag fått den. Men nu är det stopp, resten av luckorna ska vara tomma.

ps. ni får gäääääärna påminna mig om att stressa och trappa ner på alla plan, jag kommer behöva påminnelserna<3