ny trend på g?

I torsdags fick jag inte mindre än två sms från två helt olika personer, men båda innehåll på ett ungefär exakt samma text, skrivet som ett svar på att jag frågat om jag ville träffa personen - är det en ny grej eller?

Finns två olika alternativ:
Antingen har det gått så pass lång tid sen jag frågade, att jag glömt bort det och nu får svaret att personen kan ses.
Eller så är det nya grejen: att man liksom skickar svar på att man kan ses, utan att ha fått en förfrågningen och sen hoppas på det bästa!

Då kan man ju inte låta bli att undra om man kan applicera denna metod på fler områden i livet. Liksom man placerar själva svaret innan ens frågan ställts och hoppas på att den andra nappar. Jäkligt smart idé, tåls att tänkas på.

ps. fast är det inte typ exakt så krogragg går till?! Man chansar på att den andra är lika mycket inne i dimman och vill samma sak, chansar och hoppas på det bästa...
2 kommentarer
Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

FRIDAHCHARLOTTA

hahahah de är precis sådär det är :D Nya grejen:P