om kondomen fastnar...

Något som lätt händer under en sexakt, man kanske byter ställning, använder glidmedel eller så bara glider den av och in - gör då detta!

- få ingen panik, kom ihåg att du som tjej är inte hur djup som helst. Den finns därinne någonstans!
- blås inte upp det hela, ta det som det är och gör något åt det, du kan ju alltid fråga om personen i fråga har lust att gräva fram den? Ganska lustigt skämt i denna situation, eller kanske inte...
- antingen så får mannen leta med fingrar och i samarbete med dig försöka få ut den, eller så gör du det själv. Enklast blir om du sätter dig på huk eller på toa, klämmer "utåt" med fittmusklerna samtidigt som du letar med fingrarna.

Det viktigaste av allt är att du inte ignorerar kondomen! Den innehåller otroligt mycket bakterier och om du då låter den vara kvar, kan det resultera i obalans i ph-värdet, obehag och diverse andra otrevliga saker.
   Får du verkligen inte ut den själv. Boka en akuttid hos din barnmorska eller gynekolog så fort som möjligt eller knalla iväg till ungdomsmottagningen redan samma dag eller dagen efter - berätta läget och säg att du vill ha ut kondomen!

#1 - Linda

...eeeeuw

#2 - car0 - passion for passion

äsch då, sånt händer och då är det bra att jag gjort upp en liten lista på vad man ska göra åt det! ;D