sexualupplysare och bokälskare

oxytocin är

Publicerad 2009-12-15 22:15:29 i Sex osv.,

... ett njutningshormon som produceras i kroppen under beröring som kramar, kyssar och närhet. Det får oss även att känna oss älskade, varma och nöjda!
- hur fint är inte detta hormon på en skala? Så nästa gång du känner dig lite nere, frusen eller allmänt vissen - ta tag i närmaste person, kryp upp i famnen och be om att bli omhållen och klappad på kroppen. Behöver inte vara något sexuellt alls, så vilken kompis som helst går bra. Beröring och närhet är nyckeln i det hela och det kan man väl få av vilken vän som helst, pojk/flick/allmän -vän, allt går lika bra!ps. är du riktigt riktigt despo och inte får tag på någon som kan klappa lite på dig, gå till närmaste tunnebanastation under rusningstrafik så ska du se att det ordnar sig med närheten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela