sexualupplysare och bokälskare

paloma faith

Publicerad 2009-12-22 10:17:52 i min vardag,

Just idag förbannar jag som faan att jag måste iväg till jobbet strax, solen skiner utanför och det är en såndär äckligt vacker tv-fin och överdrivet krispig juldag utanför! Jag hade kunnat skänka valfri kroppsdel för att få vara ledig nu och kunna stressa ner totalt genom en lång promenad, känna solen i ansiktet och bara pulsa runt i snön!

Men istället sitter jag och äter en megafrukost, rostmackor, youghurt, färsk kiwi och te. En ganska stor skillnad från min vanliga frukost som brukar bestå av en kopp kaffe/te... - men det ska det bli ändring på nu! Jag har även gjort iordning en matlåda som jag ska ha med mig + massa frukt :)

ps. har ni inte hört decembers bästa låt, och som jag kommer nöta sönder resten av vintern - Paloma Faith´s låt New York, gör det nu! Det går inte att inte älska den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela