sexualupplysare och bokälskare

smiska och smeka

Publicerad 2009-12-18 22:39:44 i min vardag,

Ja, jag tänkte att jag tänkte börja med min egen form av inne/ute-lista, men har istället tagit följande begrepp från Rix fm, Smiska och Smeka. Tänker att på samma sätt som en del anser att smiska är positivt, kan folk gå emot det jag lägger på Smeka-lista, hänger ni med?! ;)

Smeka:

  • fina vänner - det behövs inte ens någon ytterligare förklaring. Fullkomligt oslagbart och så mycket kärlek<3
  • hyacinter - detta är jul i ett nötskal för mig, helst ska det vara många många och i alla olika sorters färger. Doftar helt underbart och man blir sådär lite härligt rusig av att lukta lite för länge på dom. För tillfället har jag inte mindre än 37 hyacinter som blommar i mitt hem!
  • myskvällar - när mörkret kommer går vi människor i ide, och skulle jag inte ha ett jobb skulle hela mitt liv vara en enda lång myskväll resten av vinterhalvåret. Det är dessa små guldklimpestunder som håller mig uppe just nu.
  • mandarin/clementin - jag vet inte skillnaden på dessa två. Vet bara att ena även är ett språk och den andra är ett namn/en låttitel. Oavsett vilken man äter, så är dom fruktanssvärt goda och jag skulle utan problem kunna klämma i mig tio på raken.
  • onani - att ge sig själv en riktig skön stund där man endast fokuserar på den egna njutningen. Finns det egentligen något bättre? Bara fantisera sig bort, stimulera och njuta av sig själv!

Smiska:

  • djur - ja, jag är ingen djurvän och just nu är jag riktigt jävla anti mot alla djur. Jag skyller helt och hållet på mina föräldrar att jag inte är någon djurvän. Dom luktar illa, man förstår inte vad dom tänker och är bara allmänt jävla creepy! Inga djur i närheten av mig på ett bra tag framöver.
  • sjukdomar - ja hörrni, varför blir folk sjuka? Varför finns det saker som gör att människor som redan lever och har ett liv, måste tvingas avsluta det pga sjukdom? Utrensning av dom svaga? En hyllning till Darwin eller kanske Guds sätt att visa att jorden är överbefolkad? - ytterligare förslag?
  • halkfläckar - så fort det går under nollstrecket så förvandlas jag till Agda 97, återuppstådd från graven. Bemymmersrynkan kommer fram och jag smyger fram på gatorna medan jag mumlar svordomar.
  • könssjukdomar - ökar ständigt och brer ut sig både uppåt och nedåt i åldrarna. HIV gör stor comeback just nu i Sverige, samtidigt som allt fler blir smittade av "enklare" könisar! - Använd kondom!
  • Det sägs att Guds favoriter blir lite extra testade - men kan vi inte alla, troende som icketroende inse att jag är en av favoriterna och ständigt blir utsatt för nya test? Till er troende, be gärna en extra bön för mig på söndag. Gud själv och jag är väl inte direkt tjenis med varandra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela