turn the lights on

Jag är så lättad över att min tenta är utskriven och klar, så jäkla härlig känsla. Sen får det liksom gå som det går. Helt ärligt så är mitt enda mål att klara kursen, går det högre så blir jag glad men det är inget jag eftersträvar överdrivet mycket.
Det känns så sjukt skönt att jag kan yttra och tänka dessa ord, för ett år sen så kunde jag börja asböla över ett VG+ och hade tokmycket ångest över det mesta som handlade om skolan, betyg och inlämningsuppgifter.
   Men nej, inte den här gången. Jag vet själv att jag är smart, intelligent och nästintill bäst - så att ha ångest över betyg och dylikt är inget som rör mig längre. Visst är det kul att få ett bra betyg när man kämpat och verkligen lagt ner tid och energi på ett arbete - men det kan man ju knappast säga att jag gjort på den här kursen!
   Det får gå som det går, det viktigaste för mig är att jag slipper all pluggångest och tårar över att jag inte känner mig tillräckligt bra. Den känslan existerar inte längre i mitt liv, så jäkla underbart!

Nu ska jag passa på att låna mammas badkar och ta ett långt varmt bad och läsa en chiclit innan jag ska ge mig iväg till skolan, lämna in tentorna och gå på en föreläsning för min Män och maskulinitetskurs, där kan vi snacka om en intressant kurs ;) undrar om jag ska ta upp det jag lär mig idag, senare med Sterner ikväll, kan nog bli spännande diskussioner...

1 kommentar
Trixie

Jag är klar med headern ;)