sexualupplysare och bokälskare

En Sockerbagare...

Publicerad 2009-02-18 22:25:58 i min vardag,

Imorgon är det dags för min allra första dag på mitt nya jobb! Jag har fått ett nytt jobb, en helttidstjänst hos Sockerbagarn på kungsholmen. Det är ett litet och supergulligt konditori som jag ska jobba på som kassabiträde och lite annat smått och gått. Jag kommer ha ett blåvitt-randigt förkläde och grå tröja under, jag är min mormors barnbarn upp i dagen!
Det är lite nervöst, men jag hoppas att det går bra. Nu har jag ju tom köpt skor för själva jobbet. Jag gick till School idag, och skorna där var ju sjukt dyra! Men som den Alexander Lukas jag är, hittade jag ett par (som dessutom passade, både fötterna och till mitt jobb) på rea! Ett par bruna, sjukt bekväma och väldigt fula små tofflor. Priset från början hade varit 699, men det var 70% så priset hamnade på 209, wohoo! Värsta bästa priset :)
Så nu håller jag tummarna för att  chefen godkänner skorna o att allt går bra imorrn! Håll tummarna för mig!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-02-19 16:48:10

Skulle ha godkänna skorna??! vad skulle de var för skor då??!

Postat av: Ida

Publicerad 2009-02-19 21:44:41

Här ser jag ju iofs var bageriet ligger, men kungsholmen är stort:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela