första dagen

Kom he, för en liten stund sen. Tårarna sprutade så fort jag kom över tröskeln hos älsklingen. Inte över jobbet, utan för att min rygg är så sönder och trasig efter allt dåligt jobb. Så jag ska boka en tid hos en naprpat så fort jag kan och börja med motion som främst rör ryggen, typ simning o annat bra! Får se hur det går, förhoppningsvis åt rätt håll :)
Älsklingen mår lite bättre nu o halvligger i mitt knä, mojsar o är sådär underbar<3

Första dagen gick superbra! Det är tusen och tusen saker att lära sig, hur många brödsorter, kakor och bullar som helst, och varje liten grej med hur mycket olika ingredienser som helst. Som jag helst ska kunna berätta om för alla kunder som frågar. Idag fick jag mest lära mig alla rutiner, så mycket sorter som gick in i mitt lilla huvud och pyssla med massa småsaker. Konditoriet är så gulligt! Verkligen litet och nuttigt, med mest bara stammisar och små pensionärer som surplar kaffe o någon liten kaka. Så sött! Jag trivs redan, och hoppas jag blir kvar där ett tag :)

Nu ska jag lägga min halvdöda kropp och söndriga rygg i ett långt varmt bad o njuta!

ps. erotikboktipsen kommer senare ikväll, bloggen strejka igår!


puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Sophia

Jag kan inte hitta dig på bloggtoppen, asså vilken placering du har.. Och mig har de raderat.. suck!

Ida

Va kul att det gick bra idag! Alltid en bra början, sen kommer du ju in i allt efter ett tag och kan alla bullsorter;) Var ligger konditoriet??



Tack tack tack! Jag kan verkligen behöva det där lycka tillet, vill bara bli av med tentan nu så jag kan lägga den bakom mig, det är nästan skit samma hur det går!