sexualupplysare och bokälskare

friday and i´m in love!

Publicerad 2009-02-06 17:47:28 i min vardag,

Äntligen fredag! En tung arbetsvecka är nu slut, och nu återstår bara jobb hela dygnet imorrn (inget skämt utan fullt allvar!!) men sen på söndag är jag ju ledig :) Nu sitter jag och jobbar med sexfantasiprojektet, bloggar och slöläser andras bloggar medan älsklingen skriver på sina krimuppgifter, samtidigt som han sitter och nynnar på "Cecilia Lind", kan man låta bli att dyrka honom?!<3
Ikväll är min första tidiga fredag på månader, så vi ska slå på stort och laga mysmiddag med tacos och massa annat mys! Jag ska tom försöka hålla mig vaken till längre än nio, får se hur det blir med det!

Till alla er som ska ut och göra stan osäker; ta en drink för min skull, dansa er svettiga, skrik er hesa och hittar ni någon sötnos - andvänd skydd! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-02-06 17:58:01

Har du fått något anonymt mail från nån än då? Nån av mina vänner kanske? =)

Postat av: Alice

Publicerad 2009-02-06 18:00:55

Haha taack :)

Postat av: Lina

Publicerad 2009-02-06 18:04:47

sv; Hej hej :) Tack så hemskt mycket. Det beror väl på, jag har användt mig av photoshop, annars är det bara och använda en bild i storlek 800xca.300 och börjar klippa in bilder i något liknande program :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela