sexualupplysare och bokälskare

höstdepression light?

Publicerad 2009-02-16 19:35:51 i min vardag,

Jag vet inte vad det är med mig, jag tror jag fått någon form av höstdepression i efterskott. Jag bryter ihop, gråter som ett barn och jag vet inte varför. Älsklingen är inte bara min älskade och underbaraste älskling, utan även en phucking ängel som hela tiden fångar upp mig så fort jag faller. Och jag förstår inte vad som är felet, jag har honom, la familia funkar utan problem och jag har mina darlings, så allt verkar flyta. Just nu är det bara jobbet som dödar mig mentalt och kroppsligt, jag är konstant trött och är på dåligt humör innan, under och ibland efter mina pass. Jag kan bara hoppas att  jag trivs bättre hos Sockerbagarn och att mitt liv hamnar på samma gamla bana igen. Annars är det jag som bokar en ny tid hos fröken L...

Någon mer än jag vars humör phuckas upp helt just nu?

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-02-16 19:58:22

Ja men vilken dramatik, Kära syster! Lugn i stormen! Alla är vi väl trötta o hängiga ibland?! Klart att allt ordnar sig, men ring den där L... kan ju vara bra i förebyggande syfte.. =)Puss!

Postat av: ernie

Publicerad 2009-02-16 22:26:17

Välkommen in i klubben... Nä men kom alltid ihåg alla som står bakom o älskar dej hjärtat! Du är bäst!

Postat av: Naddi

Publicerad 2009-02-17 23:24:59

Jag har känt så hela vintern, och känner så fortfarande.. Jättejobbigt, men man får stå ut med det =)Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela