sexualupplysare och bokälskare

lördag.

Publicerad 2009-02-21 16:37:48 i min vardag,

Nu är allt tvätt klar och färdigvikt prydligt i påsen, så nu ska jag börja röra mig hemåt åt min lilla älskling. Resten av dagen ska vara lugn lugn lugn. Det enda som står på kalendern är att köpa något gott till ikväll, köpa ett lås till förrådet och sen laga mat, äta mat och mysa mysa mysa! Kan det bli en bättre lördag?! Om jag och älsklingen fortfarande har någon ork kvar så ska vi även försöka få ner alla tusen kartonger + mina ytterst få spara-kartonger ner till förrådet. Iofs ligger förrådet en halv trappa ner, så uppdraget verkar inte precis som Mount Everest...

ps. om grannarna är givmilda med internet så kommer en av mina bästa sexfantasier upp senare... + mina bästa tips på erotikböcker i flera olika kategorier! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Kevins mamma Mia!

Publicerad 2009-02-21 17:17:21

Ja tycker de är synd med alla böcker i Gömda serien...

Postat av: CARRO - ThinkPink

Publicerad 2009-02-21 20:46:46

SV: ja dom var fina :)Har du haft en bra lördag?

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-02-22 01:43:13

ja det var helt okej kväll igår :)

vad gjorde du själv?

Jag jobbar här i väsby på en restaurang/ kvarterskrog =) pussar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela