sexualupplysare och bokälskare

lovebomba mer!

Publicerad 2009-02-07 17:12:20 i Sex osv.,

Veckans bästa tips till allt och alla - lovebomba alla du tycker om i din närhet! Kan vara allt från flick/pojkvännen till mamma eller bästa kompisen det spelar egentligen ingen roll. Men det själva handlingen innebär är att du verkligen visar din omtanke, kärlek och lycka över att ha just den personen i ditt liv. Gör din älskling glad genom att överraska med middag, pigga upp bästisen med en bra film och en påse godis eller köp en blomma till din mamma. En sådan liten grej, men den gör verkligen så mycket för mottagaren! Så visa din kärlek till sötisarna i din närhet, inget behövs mer nu när vädret är hemskt, himlen konstant grå och när alla är sådär allmänt putta. Så ut och lovebomba<3

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-02-07 19:41:59

Jaha??!!! Och vad hände med era kära, kära, snälla och snygga systrar då??!! Ska inte de Love-bombas kanske? Nähä.. tack för den du! Skit-Fis!

Postat av: Sabina

Publicerad 2009-02-08 14:32:27

Tack gumman!!!!Hoppas du mår bra!!!!!PUSSPUSS!!

Postat av: photom

Publicerad 2009-02-08 23:00:39

vilka bra tips :D jag ska definitivt göra det när jag träffar nån...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela