sexualupplysare och bokälskare

monday you can fall apart

Publicerad 2009-02-02 15:11:27 i min vardag,

Ännu en dag avklarad och det känns helt underbart. Himlen är blå och jag inbillar mig att solen skiner en liten stund till, så jag tänkte börja denna månad med en liten efter-jobbet-promenad! Tänkte gå en stund varje dag efter jobbet, kan nog vara skönt med lite frisk luft när man vart därinne i åtta timmar...
Händer allt för mycket och ingenting på en och samma gång, och ikväll kommer älsklingen äntligen hem! Jag faller snart i bitar av saknad, så lär inte bli överdrivet mycket bloggande. Men sanrt är min lilla bebis igång, så då blir det mer fart här!

Puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-02-02 22:11:00

Jätte smart att ta en promenad efter jbbet. Jag sitter ju inne hela dagarna så ser ju typ inte solljus på hela dan såhär på vintern. Tyvärr är jag alltid för trött när jag slutat jobba så man vill bara hem så fort som möjligt... Men hade jag haft andra arbetstider då jag slutade vid tre - fyra tiden skulle jag också promenera!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela