sexualupplysare och bokälskare

om Veckorevyn!

Publicerad 2009-02-12 21:00:56 i Sex osv.,

Fick mail för någon dag sen av min nya VR-favvo och halvidol Sara, som meddelade att tidningen där artikeln som jag medverkar i kommer komma ut i butik 5/3! Så sötisar, lägg dagen på minnet, spara lite småmynt och rusa sen till butiken när dagen är här. Det är då den stora dagen då jag gör min debut i Sveriges bästa tjejtidning! Ja, jag kallar det debut eftersom jag räknar stenhårt med att det här bara är början på snöbollen, som inom en  snar framtid kommer bilda en stooor snögubbe! ;)

Både jag och älsklingen har läst artikeln och båda kom fram till att den var väldigt bra och rolig. Jag är så pass egokär att jag gillar att läsa det jag själv sagt. Konstigt men sant. Fast egentligen ganska logiskt, för vem annan kan ha lika bra, klockrena och kloka åsikter om allt som har med sex att göra, om inte lilla jag?! ;)

ps. ja, jag kommer fortsätta att nöta på om Veckorevyn, men jag är fortfarande så äckligt stolt och glad att jag skiner upp varje gång jag tänker på det!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela