piller mot för tidig utlösning?!

Priligy heter det nya pillret som i april detta år kommer till apoteken i Sverige. Medlet är nära besläktat med antidepressiva medel, som tidigare visat sig fördröja utlösningen. Detta piller kan fördröja mannens utlösning från 60 sek och upp till tre min. Det är något som man tar vid behov och medicinen går ur kroppen på ett dygn.
Man har tidigare anmärkt att antidepressiva medel just påverkat mannens utlösning, men nu har man omvandlat det och istället gjort det till ett hjälpmedel! Dock kan man räkna med biverkningar som magproblem, yrsel och huvudvärk.

Ja, vad kan man säga?! Enligt min åsikt ser jag både positivt och negativt på denna utveckling. För vem är det egentligen som bestämmer om vad som är för tidig utlösning?! Jag kan förstå att det kanske är lite jobbigt om man kommer innan man fått av sig kläderna, men utöver det. När blir det för tidigt, och måste det verkligen gå så långt att man ska äta medicin för att förlänga samlaget med 60sek?!
Jag ser det såhär, för just de män som kommer innan kläderna ens är av, eller som verkligen lider, skäms och hellre avstår från sex för att det är så jobbigt med "För tidig" utlösning, så visst är det superbra för dom! Men jag tror snarare att denna medicin kommer skapa en form av hets för resten av männen, och snarare skapa diskussion och oro om vad som är för tidig utlösning. Och vad är egentligen lagom?!

puss puss//en lycklig caro<3