Samernas nationaldag!

Har glömt att berätta, jag firar nämligen nationaldag idag! Nej, det är inte Sveriges nationaldag, utan Samernas nationaldag! Woho! För er som inte vet om det så är jag och syrran 16dels-samer, morfars farmor var hel-same, och sen har det hackats upp procentuellt, vilket gör att jag och syster vandrar omkring med 16% sameblod som rinner i våra ådror! ;) Så hur ska man nu ta och fira denna underbara och trevliga dag? Sitt ursprung och förfädrar? Ja inte vet jag, men inte med kroppkakor och joika iaf, det får bli en annan dag :) nu ska jag istället laga tacos till mig och älsklingen, medan han kilar iväg till butiken och köper lite fredagsgott! Trevlig samedag på er alla sötisar och ha en bra fredag :)



Visst ser jag lite samisk ut?! ;)


puss puss//en lycklig caro<3
7 kommentarer
Sophia

GRATTIS GRATTIS! =)

Okänd...

HEHE!!! =)



Dress Like a Princess

Ååh tack gumman :)

Japp de är min riktiga hårfärg!

Kram

A

fin bild (:

Wájktõr

Förlåt att störa igen, men som inbiten korrekturläsare så kunde jag inte undgå att fråga mig själv om en 16del verkligen är 16%?

Kan ha fel, lyssnade egentligen aldrig på Agneta

caro

Vi kan väll säga såhär, jag lyssnade heller aldrig på agge-bagge, så jag har ingen aning om hur mycket en 16del är! Men så mycket kan jag säga att det garanterat inte är 16%! :)

Jeppe

Här kommer mattesnillet som knappt fick godkänt. Här kommer det rätta svaret.



1 / 16 = 0,0625 dvs. 6,25 %



Fan va smart jag är eller inte :P



Puss på er