sexualupplysare och bokälskare

Stort steg i samboförhållandet!

Publicerad 2009-02-04 22:39:00 i Sex osv.,

Nu har det hänt, jag och älsklingen har fått vår allra första officiella par/sambo-inbjudning till något stort. Visst har vi blivit bjudna som par, men då har det varit att komma över till Natti el Sanna för filmkväll, (iofs inget fel med det) men det här känns som ett litet större steg. Jag och älsklingen har blivit bjudna på min moster och morbrors 100års-fest, som kommer vara ute på en herrgård på Lidingö med middag, drinkar, dans,övernattning och dresscode kavaj!
Båda våra namn står tom med på kuvertet! Så nu är det bara själva uppgiften om vad vi ska ha på oss som måste tas itu med, sen är det vi som partajar med sociteten ;) Är det jag som är nördig, eller visst är det här ändå ett ganska stort steg?!puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-02-10 12:54:32

men shit va vuxet!!! :D kommer ju garanterat inte blli nån bridget jones av dig caro...!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela