sexualupplysare och bokälskare

Straffad polis för porrsurfning!

Publicerad 2009-02-04 22:27:36 i Sex osv.,

Någon mer än jag som tycker att det är roligt? Det var på en station som en av kollegorna fick höra att det var en person som porrsurfade mycket, och för att testa skrev han in ordet "knulla", resultatet blev över 12000 olika sidor som mannen varit inne på under de senaste 6månaderna! Som straff för det fick han arbeta 15dagar utan lön. Utöver det tyckte man att det var omoraliskt och opassande av en polis att göra något sådant! (allt har alltså skett under arbetstid på kontoret!)

Ja, vad kan man säga? Inte för att jag har något emot poliser i stort, eller att man porrsurfar. Men att kombinera dessa två saker, gör att jag i princip betalar för att en polis kan sitta och runka framför datorn på arbetstid! Det omoraliska i handlingen har inget med porren att göra, utan det är själva han dlingen, sen om han hade runkat till porr eller bilder på tulipaner är mindre viktigt i mina ögon. Vad tycker ni, skulle han strffas hårdare eller är hela grejen förstorad?!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela