sexualupplysare och bokälskare

systerdag!

Publicerad 2009-02-05 17:55:28 i min vardag,

Jobbet gick bra och snabbt, två nya kassaapparater på två dagar så chefen har hållit sig upptagen. Dagens dricks består av tre ynka kronor(+ en femma som jag hitta på golvet som jag vägrade fråga om vem som tappat + 1 krona ute på stan), vilket verkligen bevisar min teori om att sthlmare är sjukt snåla! Strax innan jag slutade kom syster på besök, vilket utlöste veckans roligaste jobbhändelse: en kille i kön stod och stirra på mig, kollade bort, stirrade igen och så bolla han fram och tillbaka så ett tag. Till sist såg jag vad han gjorde - han hade fått syn på syrran som satt vid ett bord! Så jag skratta lite och sa att det var min syster han tittade på, vilket utlöste frågan Jaha, men visst är ni tvillingar?! Jag blev asglad medan syster blev lite mindre glad, det skiljer 2,5 år mellan oss och hon är äldst!

Sen hann vi med en liten promenad in till stan, kikade på massa fina grejer inför alla hjärtans dag och shoppad lite nya undies. Alla butiker fullkomligt kryllar av massa ursnygga grejer, smygfotade några förslag på vad jag kanske kommer ha på mig denna speciella dag! ;) Tack syster för en trevlig eftermiddag, lika mycket skvaller som skratt :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela