sexualupplysare och bokälskare

tisdag.

Publicerad 2009-02-24 19:14:46 i min vardag,

Jobbet gick bra, dom andra hade varnat och verlkligen peppat mig inför hur många som skulle komma. Nervositeten var hög, men såhär i efterhand så kom det ungefär lika många idag, som en vanlig bra kväll på tullys, Så det var ju inte så mycket att oroa sig över... Alla semlor gick åt! 1400 jävla semlor var slutsålda efter klockan 14, helt stört!!
Nu är jag hemma, älsklingen och vickepicke har varit superduktiga och målat hela dagen, och nu har dom lämnat massa skit till grovsoporna och jag ska laga mat - köttfärssås och spagetti!

Resten av kvällen ska bli lugn och mysig! Vi ska äta gott, se på film och massa gott senare igen! Inga jävla semlor! Utan en massa annat gott som jag dels fått från jobbet, och lite annat gott! Ser ut att bli en riktigt trevlig kväll :)


Ca 2 kg köttfärssås - massa massa mat!


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-02-24 21:59:25

Är all den där maten för 3 personer?? Jösses, haha=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela