sexualupplysare och bokälskare

väldigt lyckad kärleksdag!

Publicerad 2009-02-14 22:26:52 i min vardag,

Nu har och vi ätit middag, supergod lasagne och  på kikat på melodifestivalen. Jag hejade stenhårt Lasse Lindh, men messverige röstade fel som vanligt. Hela dagen har bestått av mys, massa kärlek och närhet! En riktigt perfekt kärleksdag med andra ord tillsammans med min älskling som jag älskar mest<3 Älsklingen är fortfarande möshlig och det kan kanske vara början på halsfluss, jag som nyss själv blivit vuxen (ingen mamma som daltar och pysslar om mig så fort jag nyser) så är inte kunskapen om sjukdomar överdrivet bra, men jag får pussa och vara nära, och sen hoppas att endorfinerna hjälper till! :)
En wallanderfilm är på och jag ska bädda ner mig i soffan och läsa lite. Sen ska jag mysa, pussa o vara nära nära nära min älskling tills tröttheten kommer ikapp mig! Hoppas ni haft/får en riktigt lyckad kärleksdag sötos!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-02-14 22:51:43

Nej nej! Halsfluss smittar! Sluta pussa o vara nära och usch, en armlängds avstånd! MINST!

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-02-15 01:51:44

Vad kul att du haft en bra alla hjärtans dag :) Pussar

Postat av: josefin

Publicerad 2009-02-15 09:04:16

glöm inte att ställa frågor i frågestunden hos mig!! :) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela