sexualupplysare och bokälskare

vr

Publicerad 2009-02-02 15:15:40 i Sex osv.,

Fick nyss mail från Sara på Veckorevyn, hon har skrivit rent artikeln, och den är verkligen superbra! Hon är jätteduktig och fick fram det allra bästa och alla godbitar jag fick fram av allt pladder som jag hasplade ur mig. Så det ser ut att verkligen bli en superartikel, nu hoppas jag bara att bilden blir lika söt som alla ord jag fick ur mig! Tänkte ta upp lite mer om de viktigaste punkterna ur artikeln senare, för det mesta som jag sa har dock förkortats, men här kan jag skriva allt i längre form. Det var väldigt bra grejer vi pratade om, mycket viktigt och saker som måste diskuteras!


ps. snart är det lilla jag som förmodligen byter jobb, men mer om det senare! (nej, det är tyvärr inte till vr, även om det skulle vara en dröm!!)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-02-02 22:09:07

Vet du när du kommer va med än?=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela