sexualupplysare och bokälskare

vuxenpoäng!

Publicerad 2009-02-11 21:36:47 i min vardag,

Ja, det blev en rätt spännande kväll till slut. Istället för te, morötter och semesterplanering så blev det sällskapsresa ut till Ikea! Jag som bara skulle ha en liten pluttsak, kom självklart hem med en hel kasse full med massa saker! Iofs så var allt nödvändigt och sådana saker som vi behöver, så då blev det ju rätt iaf :)
När vi gick omkring där inne på ikea kom vi på oss själva med att peka ut billiga morotsskalare, fina glas och jämföra storlekarna på kuddar! När blev vi såhär vuxna?! Sen när går ett gäng 19åringar  o en 24åring omkring och pratar inredning?! Sitter bara och väntar på den dagen då jag och älsklingen blir överbjudna till någon, sippar lite på ett glas rött och äter småplock. Eller det kanske var lite överdrivet...
Nej, ibland känns det lite som att tiden går en aning för fort. Men samtidigt ändå en helt underbar känsla att kunna samla vuxenpoäng med sina sötisar!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: josefin

Publicerad 2009-02-11 22:00:08

sv: åh, tack, söt! vad glad jag bliiir! =) <3jo det funkar med mig trött bara:P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela