sexualupplysare och bokälskare

blogg

Publicerad 2009-01-20 14:22:00 i min vardag,

Satan, tiden bara flyger iväg, och jag som hade förskrivit ett jättelångt inlägg om fantasier som jag skulle publicera innan jobbet. Men jag fastande i massa annat istället. Nu kan ni t.ex även hitta mig på Bloggportalen! Jag har äntligen lyckats registrera mig där, så nu får vi bara se vad som händer framöver ;)
Nu måste jag rusa till jobbet, snor älsklingens dator ikväll och skriver massa då. Har ni tid så kom förbi mitt jobb, och gör helvetet lite bättre! :)

ps. imorrn kommer en av mina favorit sexfantasier att komma upp på bloggen! ;) Dels för att jag älskar att dela med mig av det mest intima, dels för att ge er sötnosar lite mer inspiration till hur ni själva ska skriva era! Jag bara väntar på att era historier ska rasa in i snabb takt! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-20 18:00:55

jooo, jag jobbar på det :/ men det går inte så bra. har fortfarande feber och är jätteförkyld :(:(

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-01-20 22:54:47

Hej! Hoppas allt är bra med dig, ser fram emot att läsa din fantasi.. jag ska klura ihop något bra och skicka in den till dig. Kram

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-01-21 12:31:06

Ah det ska jag absolut göra :) redan pratat lite med dom.. ska be dom skriva ner något =)

Ah det är fint med mig, blogg.se är knasigt för mig, jag ser inte mina senaste 3 inlägg och ingen annans heller.. :/ är det likadant för dig?

Är allt bra me dig annars? Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela