egotid!

Hade en liten egotid för mig själv tidigare idag. Dagen började med att älsklingen väckte mig lite då och då innan han skulle iväg till jobbet. Han är så söt, min lilla älskling, han är verkligen bra på att vara tyst om mornarna, eller så var jag så död att jag inte hörde något! Efter att han gått somna jag fram och tillbaka fram till 12, därefter åt jag upp älsklingens chips och ostbågsrester från igår, och såg That 70´s show, så sjukt bra program, älskar det!
Sen fick jag lite latpanik och tog en lång dusch med lite minispa, hann med både hårinpackning, peeling, filning av fötter och rakning av hela kroppen! Så underbart med egotid, när man verkligen får tid för sig själv och får göra sådana saker som att bara skämma bort sig själv och pyssla om sig :) ett av mina mest lyckade nyårslöften detta år ;)

Utöver det har jag även hunnit med att skura badrummet, skura badrumsväggarna och plocka en massa saker runtom i lägenheten. Snart ska vi iväg till grovsoporna och slänga iväg så mycket skit som möjligt, vill bara få bort all äcklig skit som finns i lägenheten, för att sen kunna fylla på med våra egna saker. Men först måste allt äckligt bort!

puss puss//en lycklig caro<3
#1 - Ida

Bra att du lyckats hålla nyårslöftet än så länge=)Lillen mår bättre nu, hon blev väl mest skärrad tror jag!

#2 - lina

you go girl forsätt va lycklig!

#3 - StefanWeei

Heej, läs gärna mitt senaste inlägg om kakao/"choklad" i bakverk och glass, gillar du det? Bidra gärna med din åsikt! :)