en liten pyttetagg på rosen

Vi har haft vårt första lilla tjafs i vår nya lägenhet, eller man kan nog inte ens kalla det ett tjafs, ska försöka förklara. Det började med att jag handlade supermycket mat som älsklingen skulle hämta hos min mamma, då blev han putt för att han hade jobbat hela dagen och fick bära tre ton mat över hela staden, vilket gjorde att jag blev ledsen och putt. Och som den supermogna kvinna jag är så skulle jag minsann bära minst lika mycket grejer som han när jag kom hem, så jag tog min väska och fyllde med massa ljusstakar, en påse överfull med bröd från jobbet och två skittunga bagar hemifrån mamma och gick. Det slutade med att brödpåsen sprack och en bag gick sönder, tårar som rann längs kinderna av trötthet, ilska och massa annat som kommer efter en dag på jobbet.
För att sen mötas av älsklingen som rotat fram brödrosten ur alla flyttkartonger och gjort Toast skagen med färsk citron på det stulna rostbrödet. Det är i sådana ögonblick som jag verkligen älskar den mannen så otroligt mycket!

ps. varför jag berättar det här?! För att ingen människa därute ska få för sig att vår relation är den perfekta med bara underbart sex och aldrig något tjafs. Visst har vi det helt phucking underbart 98% av tiden, men då gäller det att man visar de 2% också!

puss puss//en lycklig caro<3

0 kommentarer