sexualupplysare och bokälskare

fredagkväll!

Publicerad 2009-01-16 20:05:51 i min vardag,

Äntligen fredag, och planerna för ikväll ser riktigt bra ut! Just nu sitter jag o älsklingen och kikar på Playa del Sol, snart kommer Natti och Naddi hit och Sanna kommer direkt efter jobbet. Vi ska köpa sushi och jag har hyrt film med pojken, det blev en skräckis som vanligt - Promnight! Recension kommer senare! ;) Åh, det är så skönt att vara ledig och få göra massa mysiga saker. Det här ser ut att bli en riktig toppenkväll, med massa mys och skratt! Så nu ska jag ta och avsluta här för ikväll och så hörs vi mer imorrn! Har redan flera roliga saker som ska tas upp då ;)Mums!!


Natti dök upp, som blond! Blondes have more fun?! ;)


Trevlig fredag allihop :) hur ser era planer ut?

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Trixie

Publicerad 2009-01-17 00:42:01

Haha, TokioHotel är med i filmen xD Om än bara med musik =p

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-01-17 13:35:12

Ska se det senare så kan ja säga till =)

jag jobbar idag med, gjorde det igår också.. Idag ska vi ha trubadur på jobbet, så de blir lite nytt.. sjukt mycket folk som bokat in sig =) Vad ska du själv göra idag ? pusss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela