sexualupplysare och bokälskare

frukostmys!

Publicerad 2009-01-20 00:25:21 i Sex osv.,

Nu har jag och älsklingen bott i lägenheten tillsammans i två veckor och exakt en dag, och i lördsag hade vi för första gången en riktig frukost. Andra dagar har vi sovit bort frukosten, hoppat över, slängt i oss eller ätit var för sig. Men nu i lördags var det äntligen dags för vår allra första gemensamma frukost! Vi höll på jättelänge och plockade fram hur mycket gott som helst ur kylskåpet, dukade och kirrade massa innan vi slutligen satte oss ner och njöt av vår första frukost tillsammans! Och många fler ska det bli<3


Gissa vem som sitter vart?! ;)

Är det något man ska lägga lite extra tid på tillsammans så är det frukosten. Det sägs ju våra dagens viktigaste mål, så varför inte göra det till dagens mysigaste mål? Planera upp dagen, prata och ge varandra tid och kärlek. Lovar att er dag kommer bli så mycket bättre, även om ni tillbringar den ifrån varandra!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela