gynbesök på kalender

Ska snart iväg till odenplan för ett litet gynbesök, och jag kanske är en av få, men jag tycker verkligen om att gå till gyn. Min första gynupplevelse var iofs en obehaglig, jag var 15 och skulle ha en man vid namn Jörgen som kikade på mig! Efter det har jag haft väldigt svårt för namnet Jörgen, och kommer nog alltid ha det, även om jag aldrig ens besökte honom. Jag fick panik och fick istället gå till en kvinna, samma kvinna som var med och förlöste mig! Något som hon berättade samtidigt som hon höll på. Kan kanske vara lite konstigt men det gjorde mig superlugn och efter det har jag aldrig haft några problem med att gå till gyn! 
Jag har fått vanan att gå till gynekologen minst en gång i halvåret, mest för att kika så allt är okej och för att det känns så mycket bättre efteråt. Det finns inget värre än att gå och känna sig obekväm, äcklig, eller oroa sig, när man inte ens vet om man har någon anledning att oroa sig. Då är det mycket bättre att boka än tid, gå dit och kolla så allt är lugnt och sen är det ute ur världen!

Senare ikväll efter mitt besök tänkte jag ta upp de allra vanligaste frågorna som har med gynbesök att göra. Har du några egna funderingar, så lämna en kommentar!

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Anonym

om det blir som vi tänkt så åker vi den 25e juni till 9e juli :D