helvete.

Ibland känns det som att det finns någon liten jävel som styr över våra liv, någon som skriver ner exakt vad som ska ske när var och hur. Ja, så ni kan ju gissa hur bra det gick på ams? Det enda lilla jobbet jag hittade var som pressassistent hos Bindefeldt. Det säger väll en hel del om Sveriges arbetsmarknad?!
Nej, nu måste jag bege mig så att jag inte kommer försent till mitt underbara lilla svart-cp jobb! Skriver nästa gång när jag är på lite bättre humör :) Synd det där, för jag var verkligen på strålande humör när jag lämnade älsklingen tidigare, vi hade ätit lunch ihop, myst massa och tittat på 70´s, och ändå slutar det med att jag är på assämst humör 8min innan jobbet börjar. Är inte livet lite extra roligt ibland?!

puss puss//en förbannad caro<3
4 kommentarer
Lina

ibland kan ja okcså känna så, precis som om allt är redan så bestämt i förväg

Anonym

hah okej det låter ju bra :) puuusss

Ida

Ge inte upp när du möter på motgångar, snart vänder det ska du se=)

Daniela

Jag vet inte vart i Rhodos det är, men de söker massa servitriser och bartenders, jag sökte förra året fast en annan krog med samma ägare, och då fick jag det. Men då hade jag behövt att lämna efter en vecka och det gick ju inte.. så det var lite synd =) Hur går det med dina idéer? pusss