sexualupplysare och bokälskare

helvete.

Publicerad 2009-01-15 14:23:00 i min vardag,

Ibland känns det som att det finns någon liten jävel som styr över våra liv, någon som skriver ner exakt vad som ska ske när var och hur. Ja, så ni kan ju gissa hur bra det gick på ams? Det enda lilla jobbet jag hittade var som pressassistent hos Bindefeldt. Det säger väll en hel del om Sveriges arbetsmarknad?!
Nej, nu måste jag bege mig så att jag inte kommer försent till mitt underbara lilla svart-cp jobb! Skriver nästa gång när jag är på lite bättre humör :) Synd det där, för jag var verkligen på strålande humör när jag lämnade älsklingen tidigare, vi hade ätit lunch ihop, myst massa och tittat på 70´s, och ändå slutar det med att jag är på assämst humör 8min innan jobbet börjar. Är inte livet lite extra roligt ibland?!

puss puss//en förbannad caro<3

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2009-01-15 18:40:56

ibland kan ja okcså känna så, precis som om allt är redan så bestämt i förväg

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-15 20:35:15

hah okej det låter ju bra :) puuusss

Postat av: Ida

Publicerad 2009-01-15 21:52:32

Ge inte upp när du möter på motgångar, snart vänder det ska du se=)

Postat av: Daniela

Publicerad 2009-01-15 23:39:42

Jag vet inte vart i Rhodos det är, men de söker massa servitriser och bartenders, jag sökte förra året fast en annan krog med samma ägare, och då fick jag det. Men då hade jag behövt att lämna efter en vecka och det gick ju inte.. så det var lite synd =) Hur går det med dina idéer? pusss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela